Politie Gelderland-Zuid


Vrouw beroofd van portemonnee

Tiel, 18-04-2009 o Vrijdagmiddag rond 12.15 uur is een 19-jarige vrouw uit Tiel beroofd van haar portemonnee.

De vrouw reed op haar scooter over de J.D. van Leeuwenstraat in Tiel. Nabij het voormalige GAK-gebouw en het parkeerterrein Het Taluud stopte ze om haar mobiele telefoon te pakken. Terwijl ze stilstond werd ze door een jongeman van achteren op haar helm geslagen en tegen het stuur van haar scooter geduwd. Deze man is ongeveer 1.85 m, een donkere huidskleur, in het zwart gekleed met o.a. een zwarte trui met capuchon die hij over zijn hoofd droeg.

Een andere jongeman probeerde haar tas te pakken. Deze man was kleiner, 1.65m, droeg een bordeaux/paarse muts met flappen over de oren.

Toen het niet snel genoeg lukte om haar tas van het stuur te pakken, pakte hij haar portemonnee en haalde er geld uit. Intussen sneed de andere daad haar jas kapot met een scherp voorwerp. Daarna renden de daders in de richting van Het Taluud.

Agenten keken in de omgeving nog uit naar de jongemannen, maar ze werden niet gevonden. Het slachtoffer heeft aangifte gedaan van tasjesroof.

Hebt u vrijdagmiddag rond 12.15 uur deze beroving gezien of de twee jongemannen zien wegrennen? Neemt u dan contact op met de politie in Tiel via telefoonnummer 0900-8844.

(11)

Laatst gewijzigd 18-04-2009 13:16 | © Regio Gelderland-Zuid |