In Amstelveen staan huizenkopers in de rij voor een nieuwbouwwoning

27/04/2009 06:00

TrendPRess Online B.V.

De tweede exclusieve Phanos optiedag van zaterdag 18 april jl. toont wederom aan dat er in Amstelveen nog altijd veel geïnteresseerden in een nieuwbouwwoning zijn. Vijftien mensen brachten de nacht in hun auto door in de hoop als eerste een optie te krijgen op één van 26 nieuwbouwwoningen in Westwijk Zuidwest. Dit was vanaf 10.00 uur mogelijk. Phanos en EKZ Makelaars werden deze ochtend al rond 8.00 uur door ruim 20 geïnteresseerden met luid gejuich ontvangen.

Binnen enkele uren waren 22 van de 26 woningen onder optie en heeft inmiddels de eerste belangstellende de overeenkomst getekend. "Dat verwacht je niet in deze tijd van crisis", aldus EKZ Makelaars. "Het is uitzonderlijk in de huidige woningmarkt, maar ook ten opzichte van de afgelopen jaren." Hun verklaring: "Kopers waren in het laatste kwartaal van vorig jaar terughoudend, maar ik denk dat ze nu zien dat de prijsdaling niet erg doorzet. Bovendien blijft de hypotheekrente redelijk stabiel."

Wat er zo bijzonder is aan de woningen, in prijs variërend van 279.000 tot 420.000 euro, kunnen de gegadigden zelf niet eens goed duidelijk maken. De locatie is prettig. Rustig en kindvriendelijk. "En er is vloerverwarming," zegt een koper. Belangstellenden die hun droomhuis tijdens de eerste optiedag aan zijn neus voorbij zagen gaan, vielen deze keer wel in de prijzen. "Het was het waard, want we hebben gekregen waar we voor kwamen", meldt een koper die zojuist definitief getekend had.

Phanos geeft aan dat zij binnenkort met een uniek project zal komen, namelijk 18 zogenoemde Piet Boon Villa's. Geïnteresseerden kunnen zich vanaf heden aanmelden bij EKZ Makelaars (020 - 42 62 452) of via www.pb-amstelveen.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





HTTP://www.pb-amstelveen.nl.


Noot voor de redactie:


Noot voor de redactie,