Workshop Loverboys: 'Het is over boys'


Workshop over loverboys problematiek en de aanpak van Sjoukje Drenth o.b.v. haar intrigerende visie, waarin ze uitgaat van een samenhang tussen destructieve controletechnieken(=hersenspoelen) en de loverboysconstructie

ZUIDBROEK, 20090304 -- Sjoukje Drenth Bruintjes, counselor/coach, exitcounselor en sportconsultant, houdt op zaterdag 18 april op haar praktijk locatie in Zuidbroek een boeiende workshop over de actuele loverboys problematiek. Aan de orde komen haar visie op en aanpak van loverboys problematiek en de daaruit voortvloeiende hulpverlening aan slachtoffers van de loverboys constructie. Ook zal een ex-slachtoffer van een loverboy als gastspreekster tijdens de workshop haar ervaringen delen met de aanwezigen. De workshop begint om 14.00 uur en het workshopadres is: Beneluxweg 46 9636HV Zuidbroek De workshop is bestemd voor belangstellenden. Voor informatie kunt u bellen: 06-55168867 of mailen: counselingpraktijk@planet.nl Aanmelden vooraf vereist.

Sjoukje Drenth Bruintjes heeft een zelfstandige counseling en consultancy praktijk: Creative Counseling: www.counselingpraktijk.nl, op 2 locaties in het noorden van ons land: Oude Pekela en Zuidbroek.
Ze geniet landelijke bekendheid, vanwege haar kennis en visie als exitcounselor op het terrein van de mogelijke impact en ondermijning van destructieve controletechnieken (hersenspoelen)Zie voor meer informatie daarover: www.sektehulp.nl
Haar resultaatgerichte aanpak van loverboys problematiek is ook gebaseerd op deze specialistische kennis.

Sjoukje Drenth heeft met haar visie en werkwijze erkenning van en inspirerend gewerkt op allerlei hulpverleners in den lande, vertegenwoordigers van zedenpolitie, leerkrachten, cliënten en andere belangstellenden, die kennis hebben gemaakt met haar visie en werkwijze.
De workshop: Loverboys: "Het is OVER boys", zal boeiend zijn voor een breed publiek, bijvoorbeeld hulpverleners, studenten, slachtoffers van loverboys en hun familie, scholieren en andere belangstellenden.

Naast Sjoukje, staat een gastspreekster ( ex-slachtoffer van het loverboyscircuit) op het programma. Zij zal vertellen over haar ervaringen als slachtoffer van een loverboy.
Sjoukje Drenth zal tijdens deze workshop ruime gelegenheid bieden voor het stellen van vragen.
Aanmelden voor deze workshop vooraf is vereist.

Tijd en datum van de workshop:

Zaterdag 18 april 2009
Aanvang 14.00 uur
Eindtijd is officieel gepland om 16.00 uur, maar gezien de ervaring wordt verwacht dat het langer zal duren, omdat Sjoukje Drenth de tijd zal nemen om ook alle vragen te beantwoorden.

Workshop Locatie:

Beneluxweg 46
9636HV Zuidbroek
Kosten Euro 37,50 p.p. Koffie, thee en koek inbegrepen.
Studenten-en scholierentarief: Euro 25,00 p.p.
(Dit tarief geldt voor alle minder draagkrachtigen)

Aanmelden kan:
* Per telefoon van de praktijk: 06-55168867
* Via de praktijkmail: counselingpraktijk@planet.nl
* Of via een onlineformulier: fd9.formdesk.com/counselingenconsultancypraktij/loverboys

Meer Informatie:
* www.counselingpraktijk.nl
* loverboys.counsellingsjoukjedrenthbruintjes.nl/
* De uitnodiging: extra.counsellingsjoukjedrenthbruintjes.nl/Uitnodiging%20voor%20workshop%20loverboys%20problematiek%20van%20Sjoukje%20Drenth%20in%20Zuidbroek.pdf
* Natuurlijk kunt u ook bellen voor meer info: 06-55168867
* Of mailen: counselingpraktijk@planet.nl