Ingezonden persbericht


Korfbaldag in Rotterdam

Op zaterdag 18 april staat Rotterdam in het teken van korfbal. De Rotterdamse korfbalverenigingen en Rotterdam Sportsupport organiseren de Rotterdamse Korfbaldag 2009.

Tien korfbalverenigingen houden tijdens de Rotterdamse Korfbaldag 'Open Huis'. Jong en oud kunnen terecht bij de verschillende clubs in Charlois, Feijenoord, Hillegersberg-Schiebroek, Hoogvliet, IJsselmonde, Kralingen-Crooswijk en Prins Alexander. Er worden gasttrainingen georganiseerd, demonstratiewedstrijden gespeeld en de kinderen worden vermaakt met uiteenlopende activiteiten. Elke vereniging heeft haar eigen programma samengesteld en nodigt iedereen uit om langs te komen.

Ook op het Schouwburgplein, in het centrum van Rotterdam, zijn op 18 april enthousiaste korfballers te vinden. Zij laten voorbijgangers kennismaken met de sport en dagen hen uit een poging te wagen om te scoren.

De korfbaltoppers zijn ook op de Rotterdamse Korfbaldag in Rotterdam te bewonderen. De finale van de nationale competitie, de Korfbal League, zal op deze dag in Ahoy plaats vinden.

Meer informatie over de Rotterdamse Korfbaldag 2009 en het programma per club is te vinden op www.rotterdamsportstad.nl/korfbaldag.

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht