Gemeente Amersfoort

PERSBERICHT

Hooglanderveen, 9 april 2009

Nummer: 14

Informatiebijeenkomst Vereniging Eigen Huis in I-Centrum Vathorst

Op zaterdag 18 april aanstaande organiseert Vereniging Eigen Huis in het Informatiecentrum Vathorst een voorlichtingsbijeenkomst om iedereen die geïnteresseerd is in nieuwbouw te informeren over alle "ins & outs". Vereniging Eigen Huis (VEH) is dé consumentenorganisatie voor mensen die een huis bezitten of willen gaan kopen. Met 35 jaar ervaring en expertise in de nieuwbouw kunnen zij u de weg wijzen.

Overweegt u een nieuwbouwwoning te kopen, dan is een bezoek aan deze bijeenkomst zeker de moeite waard. Tijdens de voorlichtingsbijeenkomst kunt u alles te weten komen over de huidige woningmarkt en de gang van zaken bij de koop van een nieuwbouwhuis. U krijgt gelegenheid om al uw vragen te stellen aan de medewerkers van Vereniging Eigen Huis. Zij helpen u op weg met het nemen van volgende stappen.

Tijdens de bijeenkomst geeft Vereniging Eigen Huis op twee tijdstippen een presentatie; de eerste start om 12.00 uur en de volgende om 14.00 uur. In deze presentatie wordt de actuele situatie op de woningmarkt geschetst. Er wordt daarnaast ingegaan op alle factoren die bij uw koopoverweging een rol kunnen spelen. Een stappenplan met betrekking tot de koop van een nieuwbouwwoning maakt ook deel uit van de presentatie. Aangevuld met een korte uitleg over het koopproces en de bouw en oplevering van een nieuwbouwhuis.

De voorlichtingsbijeenkomst van Vereniging Eigen Huis is gratis toegankelijk voor leden en niet-leden van VEH. Voor verdere informatie en aanmelden kunt u terecht op www.eigenhuis.nl/voorlichting, of telefonisch: 033-4507750. U kunt ook contact opnemen met het I-Centrum Vathorst, via 033-4511012.

Het I-Centrum Vathorst is gelegen aan de Veenslagen 2, 3825 RV Amersfoort.



Gemeente Amersfoort