TROS

Hilversum, 14-04-2009
Afdeling Marketing & Communicatie

Radio
TROS MUZIEKCAFÉ
Uitzending zaterdag 18 april
Radio 2 - 16.00 uur

GASTEN TROS MUZIEKCAFÉ ZATERDAG 18 APRIL

Op zaterdag 18 april ontvangt Daniël Dekker de volgende gasten in TROS MUZIEKCAFÉ:

De Belgische zangeres Sarah Bettens is vooral bekend als zangeres van K's Choice, staat deze maand vier keer in het Rotterdamse Luxor als special guest bij de concerten van Bløf. Binnenkort komt haar nieuwe album 'Never Say Goodbye' uit.

VENUS IN FLAMES. Deze Belgische band van singer/songwriter Jan de Campenaere heeft net een nieuw album 'Intimacy' uit met daarop prachtige luisterliedjes. Ook staat deze band de komende maanden in het voorprogramma van Milow.

MIKE & THOMAS. Mike Boddé en Thomas van Luyn kennen we natuurlijk van De Mike & Thomas Show en Kopspijkers. Zij hebben nu hun eerste album uitgebracht 'Stukken'. Ieder nummer op dit album is een ode aan een bekende Nederlandse vrouw, o.a. Kelly, Yolanthe en Georgina.

ROSEMARY'S SONS. Op vrijdag 10 april presenteerde deze band hun nieuwe album 'Home Sweet Home' in de Melkweg in Amsterdam. Op dit album keren zij terug naar de Amerikaanse rootsrock. Vorig jaar speelden zij in het voorprogramma van Stevie Ann en zij levert op dit nieuwe album een gastbijdrage in het duet 'Perfect'.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur op Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: www.muziekcafe.nl