Ingezonden persbericht


p e r s b e r i c h t

TOPFEEST 'HUFTERS' IN PODIUM HARDENBERG LIVE OP TV

HUFTERS is het topfeest van DJ Chuckie en 'partner-in-crime' Jeremaine S en staat garant voor een dik muziekfeest met een vette line up, hufterig entertainment en een uitverkocht Podium! Ook deze editie belooft weer een vette te worden, die je niet wilt missen! Aanstaande zaterdagnacht 18 april staat 'Hufters' weer de hele nacht centraal.

Wat denk je van de line-up: Afrojack, Real el Canario, Hardwell die samen met bandits Chuckie en Jeremaine S de tent gaan rocken, veel gekker moet het niet worden. Waar zie je zo'n line-up op 1 feestje? Alleen in Podium, de club die zich meer en meer manifesteert in dit soort nationale feesten. Thema zaterdag is "Good girls love bad boys". Podium belooft een volle bak met heel gezellige mensen. Het feest 'Hufters' moet immers vooral gezellig zijn. Er zijn deze avond aangepaste ritten en tijden komen voor de bussen die via www.podium.nl gepubliceerd gaan worden.

Voor het feest 'Hufters' zal een cameraploeg van het programma TMF Clubcam uitrukken naar Hardenberg en zorgen voor nachtelijke Live TV vanuit Podium! TMF Clubcam is één van de populairste programma's op TMF en voor jou natuurlijk de kans om live op TV te komen! Podium is één van de 14 clubs in Nederland die door TMF uitgekozen zijn voor de live-uitzendingen. Meer Podium-info lees je op www.podiumgroep.nl.

NB: DEZE AVOND IS ONS STAMCAFÉ GESLOTEN EN IS ER EEN EXTRA ROOKLOUNGE IN THE PARTYZONE!

Einde persbericht.



Ingezonden persbericht