Ingezonden persbericht


Persbericht

Almere, 20 april '09

VRIJDAG 19 EN ZATERDAG 20 JUNI vol fijne jazz en heerlijk eten WATERFRONT JAZZFESTIVAL Oor- en Tongstrelend

Als afsluiting van een geslaagd seizoen vol met swingende, ontroerende en spetterende jazzconcerten in Waterfront, het café-restaurant bij Schouwburg Almere, wordt de creatieve kraan nog eens even goed opengezet met de leukste highlights van dit seizoen.

Schouwburg Almere zet in het weekend van vrijdag 19 en zaterdag 20 juni de jazz centraal tijdens het Waterfront Jazzfestival. Nog één keer kan men genieten van enkele memorabele muzikale optredens die het afgelopen seizoen de revue passeerden. Vrijdagavond onder het genot van een 4-gangen diner en zaterdagavond als seizoensafsluiting, in Waterfront.

Vrijdag 19 juni

Rembrandt Frerichs Trio + Toon Roos (sax) en special guest Ronald Douglas (voc) 'Standards & swing night'

Na het geweldige optreden in de Waterfront Jazzclub serie, moesten deze twee giganten wel terug komen op ons festival. 'Bird award' winnaar en internationaal zeer gewaardeerde saxofonist Toon Roos gaat op avontuur met het trio van onze muzikale gastheer Rembrandt Frerichs. Ook de meest swingende zanger van Nederland, Ronald Douglas, komt vanavond ontroerende én uitbundige muziek maken.

Complete jazzavond met 4-gangen-diner
aanvang 19.30 uur
prijs E 49,50 pp excl. dranken

Zaterdag 20 juni

Tom Beek / Rembrandt Frerichs / Mark Haanstra / + Mystery guest! 'Electric/Funky Nujazz'

Tom Beek was al van de partij in de Waterfront Jazzclub serie afgelopen jaar, en nu komt deze geweldige saxofonist die ook bij Karin Bloemen, Kees van Kooten en Candy Dulfer speelt, met zijn eigen muziek; funky eigentijdse jazz. Op de elektrische bas een eigenzinnige gigant en hippe componist; Mark Haanstra. De Tilburgse drumsensatie Pascal Vermeer completeert het eigenwijze gezelschap.

eigenwijze spetterende seizoensafsluiting in new yorkse clubsetting aanvang 20.30 uur
prijs E 12,50 pp

Kaarten voor het Waterfront Jazzfestival kunnen worden gereserveerd via www. Schouwburgalmere.nl. Of via het bespreekbureau: telefoon 036 84 55 555.

Noot voor de redactie /