Gemeente Heumen

Wijkvolleybaltoernooi opent beweegweek

Van 19 tot en met 26 april 2009 vindt voor de zesde keer de nationale beweegweek plaats. Ook in de gemeenten Heumen en Groesbeek worden er op verschillende locaties allerlei sport- en beweegactiviteiten voor jong tot en met oud georganiseerd.

Op zondag 19 april wordt de week geopend in Malden, met een wijkvolleybaltoernooi. De rest van de week volgen andere activiteiten, zoals beweegkwartiertje op 10 basisscholen, sportief wandelen, triatlon voor jong en oud en de straatspeeldag, enz. Meer informatie en inschrijvingsmogelijkheden zijn beschikbaar via www.beweegjemee.nl en de media. Hou de site goed in de gaten! Beweeg je mee? Tot dan!

Vanuit hotel de Wolfsberg wordt de beweegweek op zondag 26 april afgesloten te beginnen met énne ónutte to-gt, Groesbeeks voor een mooie tocht.
Daarnaast zijn er vanaf deze locatie die dag nog diverse tochten voor jong en oud, beginners en gevorderde lopers; iedereen kan meedoen. Ook voor niet-deelnemers aan de beweegweek is hotel de Wolfsberg zondag 26 april een gezellige plek met allerlei sportieve activiteiten. De opbrengst komt ten goede aan een sportproject voor COPD en Astma patiënten uit de omgeving.

Meer informatie? Mail naar inbeweging@beweegjemee.nl of bel: Marian Schijf (0243581411/06-13260571) of Karin Godschalk van Vet!Bewegen! (06-20028731).