RTL Group

Mini-Songfestival zondag in 'Life & Cooking'

Zondag 19 april brengen Carlo en Irene de kijkers in de juiste stemming voor het naderende Songfestival. Door de jaren heen heeft 'Life & Cooking' het muziekevenement op de voet gevolgd en ook dit jaar wordt er groots uitgepakt. Zowel de Deense, Engelse als Duitse act worden ingevlogen voor een speciale mini-editie van het Songfestival.

Denemarken zet grof geschut in door met een nummer te komen dat door niemand minder dan Ronan Keating is geschreven: 'Believe Again', gezongen door zanger Niels Brinck. Engeland hoopt punten te scoren met het door Andrew Lloyd Webber geschreven nummer 'My Time', van zanger Jade. En onze oosterburen tenslotte mikken op winst in Moskou met de act Alex Swings Oscar Sings ('Miss Kiss Kiss Bang'). Bij een Songfestival mag de vaste commentaarstem van Cornald Maas niet ontbreken, dus in 'Life & Cooking' komt hij ook en geeft zijn deskundige ongezouten mening.

Behalve aandacht voor het Songfestival, zijn er zondag ook gasten die ieder om een andere reden in de belangstelling staan. Zo komt topmodel Yfke Sturm praten over haar boek, waarin ze prijs geeft op welke manier je een topmodel kunt worden. 'GTST'-acteurs Emiel Sandtke en Ferry Doedens schuiven aan om te praten over de ontstane ophef rond een nieuw karakter in de populaire soap.

Uitzending: RTL 4, zondag 19 april, tussen 17.25 en 19.20 uur.

Website: lifeandcooking.nl

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie en/of interviews kunt u contact opnemen met Jaap Paulsen, RTL Nederland, via tel: 035 6718879 of jaap.paulsen@rtl.nl .