Persuitnodiging: Kids For Animals clubdag in Drievliet

16/04/2009 14:33

Ned. Ver. tot Bescherming van Dieren

In familiepretpark Drievliet vindt op 19 april de eerste landelijke Kids for Animals clubdag in 2009 plaats. Rond de 1000 leden van de jeugdclub van de Dierenbescherming worden verwacht voor diverse activiteiten die uiteraard in het teken staan van dieren. Zo is er een workshop dieren-EHBO, kunnen kinderen meedoen aan een tekenwedstrijd die in het teken staat van de asieldierencampagne en loopt Ikki, de mascotte van de jonge Dierenbeschermers rond om met iedereen op de foto te gaan. En natuurlijk is het pretpark ook vrij te bezoeken.

Tijdens één van de drie Kids For Animals-shows krijgt Ikki om 15.00 uur twee cheques aangeboden. De eerste is van Drievliet zelf. Jos Faaij, directeur van het familiepretpark overhandigt aan de Kids for Animals mascotte de inhoud van de wensput die Drievliet in het park heeft staan. De tweede cheque is van KB De Soufflé Specialist B.V. Dit bedrijf heeft een speciale KidsSouffle op de markt gebracht en een gedeelte van de opbrengst ging naar KFA.

Uiteraard is pers de hele dag van harte welkom om bij het evenement aanwezig te zijn. De clubdag start om 10.00 en het park gaat om 17.00 uur dicht.





http://www.kidsforanimals.nl

http://www.dierenbescherming.nl