Provincie Antwerpen

Alle bezoekers van het ecoFEESTival maken kans op tal van prijzen

Lezers, luisteraars en kijkers kunnen gratis bouwadvies winnen (*zie onderaan)

Kom op zondag 19 april 2009 naar Kamp C en geniet gratis van het milieuevenement ecoFEESTival. Naast informatie over duurzaam bouwen en ecologisch leven, is er ruimte voor animatie met optredens van Axl Peleman, Eva De Roovere en Andes. Bezoek het informatiecentrum en vul op de infostand van Kamp C het wedstrijdformulier in. Zo maak je kans op 75m' dakisolatie ter waarde van ¤1200.
ecoFEESTival

Zondag 19 april organiseert de provincie Antwerpen de vierde editite van het ecoFEESTival. Standhouders geven informatie over hernieuwbare energie en duurzame bouwmaterialen. Daarnaast maak je kans op tal van andere prijzen. Zo kan je maar liefst 75 m' dakisolatie winnen van Rockwool ter waarde van ¤1200. De winnaar van de hoofdprijs wordt na de week van het ecoFEESTival op de hoogte gebracht. Naast deze hoofdprijs schenkt Kamp C ook nog 50 bespaarboxen weg. Deze bespaarbox is een mooie geschenkdoos met twee spaarlampen, een koelkast thermometer en een douchecoach. Energie besparen is immers de boodschap!

Verrassingsprijs
Tot slot wordt er nog een verrassingsprijs verloot die je alleen kunt winnen als je met de fiets komt. Deze verrassingsprijs worden verloot na het optreden van Axl Peleman. Om 18 uur worden de winnaars van de bespaarboxen bekend gemaakt en kun je deze afhalen op de infostand van Kamp C.

Praktische info

wanneer:

19 april 2009 van 13 tot 20 uur

Optredens: 15u30 Andes - 17u00 Eva De Roovere - 18u30 Axl Peleman

waar:

Domein Kamp C - Britselaan 20 - 2260 Westerlo

www.ecofeestival.be