Rob van Daal in concert

ROOSENDAAL, 20090307 -- Binnenkort is het weer zover. Het 2e concert van Rob van Daal in Jaiselings Royal Palace. 19 april staat het plaatsje Wernhout (vlakbij Breda) even in het teken van Rob van Daal. Tijdens dit concert wordt Rob zijn nieuwe album gepresenteerd en zullen er Live opnames gemaakt worden voor een "Rob van Daal in concert DVD" en televisieuitzendingen. Rob van Daal zingt regelmatig op allerlei evenementen en feesten, maar een eigen feestje is toch ook wel speciaal.


Een keur aan artiesten komen Rob vergezellen, zoals Stef Ekkel, Jettie Palettie, Jolanda Zoomer, Laura Ross, Dirk Meeldijk, Richard Janse, John Meijer, Danny van Loon, Roy Foppele en nog veel meer. Verder speelt de band Reach de muziek van Rob en ook zal de muziek van percussieband Extravert door de grote grote zaal van Jaiselings Royal Palace (Arjan van DIjk groep) klinken.

De fans die Rob in het land hebben zien optreden, kunnen bij zijn concert op zondag 19 april nog eens vol verbazing naar hem luisteren en kijken. Het wordt een middag (13.30 t/m 17.30 uur), waarbij de bezoekers van de ene in de andere verbazing zullen vallen. Want een feestje met meneer van Daal is een echt feest. Kaarten voor het concert van Rob van Daal zijn beperkt verkrijgbaar. Meer info www.robvandaal.nl of www.robvandaalinconcert.nl

Voor een fan of een liefhebber van het Nederlandse lied mag je dit concert niet missen.Tip: Ook leuk om met het hele gezin te bezoeken.



Ingezonden persbericht