Ingezonden persbericht


Persbericht

Smullen van het verhaal Sonnie, de weggelopen roti-pannenkoek met schrijver Diana Dubois. Kom naar de voorleesmiddag in Boekhandel Diamond Worthy Books!

De boeken van de Kinderboekenweek 2009 staan in het teken van eten en snoepen. Op zondag 19 april krijgen kinderen daar alvast een voorproefje van, want dan komt (kookboeken)schrijver Diana Dubois in boekhandel Diamond Worthy Books voorlezen.

Sonnie, de weggelopen roti-pannenkoek is een omdraaiboek voor de hele familie met 192 pagina's smulplezier! Het biedt jong en oud inspiratie om een ontdekkingsreis te maken door de wereld van pannenkoeken, flensjes en poffertjes uit heel de wereld. Zowel het verhaal als het receptengedeelte zijn vormgeven met schattige illustraties van Diane van Dijk.

Diana Dubois is schrijver en uitgever van kookboeken en heeft nu ook een kinder(voor)lees- en bakboek gemaakt. Tijdens de voorleesmiddag zal zij stukken voorlezen uit Sonnie, de weggelopen roti-pannenkoek. Ook kunnen kinderen haar vragen stellen over bijvoorbeeld de lekkerste pannenkoek(-en) ter wereld en haar vak als schrijver. Diane van Dijk heeft speciaal voor alle kinderen die deze middag aanwezig zijn een leuke kleurplaat gemaakt.

Wanneer?
zondag 19 april 2009 14.00 - 17.00 uur

Waar?
Boekhandel Diamond Worthy Books
Willem Buytewechstraat 223
3024 XK Rotterdam
T: 010-2763225

DE TOEGANG IS GRATIS!

Heb je op zondag 19 april geen tijd? Dan kun je natuurlijk ook gewoon een andere keer een bezoekje brengen aan onze boekhandel en een kleurplaat ophalen!



Ingezonden persbericht