Politie Noord- en Oost Gelderland

|     |Wezep - drankrijder rijdt door na aanrijding              |

De politie heeft zaterdagavond 18 april een 44-jarige automobilist uit Wezep aangehouden voor rijden onder invloed en doorrijden na een aanrijding. Bij de aanrijding raakte niemand gewond.


Het ongeval gebeurde omstreeks 19:55 uur. Een 69-jarige automobiliste uit Hasselt reed
over de Bovenheigraaf en sloeg op de kruising linksaf de Stationsweg in. De 44-jarige automobilist kwam vanuit de Callunastraat en stak de kruising recht over richting de Bovenhuigraaf. De voertuigen botsen tegen elkaar waarna de man doorreed. Oplettende getuigen zagen het voorval en noteerden het kenteken van de automobilist. De politie kwam ter plaatse en kon de man korte tijd later bij zijn woning aanhouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau waar bleek dat de man onder invloed van alcohol was. Hij blies een promillage van 1.97. Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De politie maakt proces-verbaal op.

|     |Ermelo - rijbewijs kwijt na rijden onder invloed          |

De politie heeft in de nacht van zaterdag op zondag 19 april een 24-jarige automobilist uit Ermelo aangehouden voor rijden onder invloed van alcohol.


De man werd omstreeks 03:20 uur tijdens een controle staande gehouden aan de Horsterweg in Ermelo. Een blaastest op straat gaf aan dat hij onder invloed was. De automobilist werd aangehouden en overgebracht naar het politiebureau waar hij een promillage blies van 1.54. Het rijbewijs van de man werd ingevorderd.

|     |Nunspeet - man aangehouden na vechtpartij                 |

De politie onderzoekt een incident waarbij een 21-jarige man uit Nunspeet geslagen is. Het incident heeft zich in de nacht van zaterdag op zondag 19 april voorgedaan en een 26-jarige man uit de gemeente Harderwijk werd aangehouden voor mishandeling.


De politie ontving omstreeks 00:45 uur een melding van een vechtpartij aan de Harderwijkerweg in Nunspeet. De 21-jarige man zou geslagen zijn door de 26-jarige man en raakte licht gewond aan zijn hoofd en rug. Hij werd door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis. De politie heeft de 26-jarige man aangehouden. Hij werd overgebracht naar het politiebureau en is voor nader verhoor ingesloten. De politie heeft de exacte aanleiding in onderzoek en vraagt getuigen zich te melden via 0900 - 8844.

|     |Epe - man gewond na val tijdens werkzaamheden             |

Een 33-jarige man uit Wezep is zaterdagmiddag gewond geraakt nadat hij tijdens gevelwerkzaamheden met een steiger omviel. De man is met een ernstig hoofdletsel overgebracht naar het ziekenhuis.


Het ongeval gebeurde omstreeks 14:55 uur. De man was met bezig met gevelwerkzaamheden aan een woning aan de Oude Wisselseweg in Epe. Door onbekende oorzaak viel de steiger om en kwam de man ten val. Hij raakte gewond aan zijn hoofd en raakte buiten bewustzijn. Een traumahelikopter kwam ter plaatse om de man te behandelen. Hij is uiteindelijk door een ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.


EINDE BERICHTEN

-----------------------

(





(

---- --