Politie Midden- en West Brabant

Politieberichten district Oosterhout NB, 19-04-2009

Jongens aangehouden voor vernielingen

DONGEN: Zaterdagavond heeft de politie drie jongens van 12, 13 en 14 jaar uit Dongen aangehouden. Een getuige meldde de politie rond 20:15 uur dat het drietal vernielingen aanrichtte op een bouwterrein aan de Schoolstraat. De ouders zijn door de politie in kennis gesteld.

Man aangehouden na dreigement met mes

WOUDRICHEM: Zaterdagavond heeft de politie op een camping aan de
Stadshaven een 59-jarige inwoner van Woudrichem aangehouden. Kort voor 18:00 uur kreeg de politie een melding dat de man met een mes andere campinggasten bedreigde. Daarbij verwondde de man zichzelf. Na verhoor is hij in de loop van zondagmorgen heengezonden.

Beschonken bestuurder aangehouden

OOSTERHOUT: Zaterdagmiddag heeft de politie op het bureau aan het Europark een 48-jarige inwoner van Lommel aangehouden. Rond 17:40 uur kwam de man het bureau binnen lopen om aangifte te doen van diefstal van zijn mobiele telefoon. De man gedroeg zich vrij onbeschoft tegen het personeel aan de receptie en ging vervolgens buiten het bureau op de trap staan te urineren. Aangezien hij met de auto naar het bureau was komen rijden, werd hij aangehouden voor rijden onder invloed. Bij de ademanalyse blies hij een waarde van 615 ug/l, terwijl de maximale limiet 220 ug/l bedraagt.

Auteur: Henk Snepvangers