Nieuw! Kadobon-online.nl


De eerste cadeaubon die je thuis koopt.... én uitgeeft

BREDA, 20090419 -- Cadeaubonnen zijn populair. We vinden het leuk om er een te krijgen en gemakkelijk om te geven. Dat zou ook via internet moeten kunnen, bedacht Peter Dubbeldam. Hij ontdekte dat zo'n bon nog niet bestond. En dat de markt van het thuiswinkelen de laatste jaren gigantisch aan het groeien is.

Meer aankopen via internet!
In 2007 deden bijna vier miljoen Nederlanders een of meer aankopen via internet, waarvan 1,5 miljoen consumenten voor het eerst. De thuiswinkelomzet in Nederland bedroeg 4,68 miljard euro, ruim 27 % meer dan in 2006. Het gemak van thuis bestellen, maar ook de snelheid en de mogelijkheid 24 uur per dag te kunnen shoppen zijn de belangrijkste voordelen. En wat te denken van de 8 miljoen cadeaubonnen (waarde 200 miljoen) die ongebruikt `in de keukenla liggen'? Zouden die er nog liggen als je ze vanachter je PC kon besteden? [Bron: De nationale geschenkbonnenmonitor, januari 2008 door The Choice Marktonderzoek&Advies]
Met Kadobon-online waarschijnlijk niet. Kadobon-online is een interactieve, eenvoudige en eigentijdse manier om cadeautjes te geven en te ontvangen. Degene die hem koopt, hoeft niet lang te zoeken naar een leuk, persoonlijk cadeau, maar kan thuis een kadobon-online bestellen of printen. De ontvanger kan 24 uur per dag, zeven dagen per week iets leuks uitzoeken bij een van de vijftig deelnemende webwinkels en belevenissen. Daarbij kan een keuze gemaakt worden uit een van uiteenlopen categorieën waaronder beauty & gezondheid, boeken,film,muziek, belevenissen, kleding en speelgoed.

Iets persoonlijks
Voor iedere feestdag is er een apart thema beschikbaar. Bijvoorbeeld voor kerst, valentijnsdag, vader- of moederdag. Om de kadobon-online nog persoonlijker te maken kan de kadobon-online worden voorzien van een persoonlijke boodschap. Kortom: een persoonlijk interactief cadeau.
www.kadobon-online.nl





ingezonden persbericht