Senternovem

Nieuws

26-02-2009 | Handelsmissie Abu Dhabi 'Bouw mee in het Midden-Oosten!'

Met haar ambitieuze ontwikkelingsplan 'Abu Dhabi 2030 Plan' investeert Abu Dhabi meer dan 150 miljard in bouw- en infraprojecten. Van 20 tot en met 22 april 2009 organiseert nnovations from Holland een handelsmissie naar Abu Dhabi tijdens de jaarlijks internationale bouwbeurs Cityscape, één van de belangrijkste bouwbeurzen in de regio.

Deze handelsmissie van de Netherlands British Chamber of Commerce is bedoeld om toeleveranciers te informeren over bovengenoemde en andere bouwprojecten in Abu Dhabi. Deelnemers worden tevens geïntroduceerd bij overheidsinstanties, aannemers, ontwikkelaars om hen toe te lichten over ontwikkelingen, procedures, kansen en mogelijkheden om aan deze projecten te leveren.
Bedrijven die deelnemen zijn toeleveranciers, architecten, ingenieursbureaus en adviseurs, en bieden innovatieve en/of duurzame oplossingen aan de bouwsector. Aan deze handelsmissie kunnen maximaal 12 bedrijven deelnemen. De missie duurt van 20 tot en met 22 April 2009; meer informatie is te vinden op de website Innovations from Holland.