Deelgemeente Hoogvliet Rotterdam

Kamer van Koophandel organiseert expertmeeting

Op maandag 20 april a.s. organiseert de Kamer van Koophandel een expertmeeting in de raadszaal van de deelgemeente Hoogvliet. Hoogvlietse ondernemers nemen plaats aan de raadstafel en krijgen alle ruimte om te vertellen wat er naar hun idee lokaal specifiek voor Hoogvliet aan economie bevorderende maatregelen zouden kunnen worden genomen.

Raadsleden en andere geïnteresseerden nemen plaats op de publieke tribune en luisteren naar wat de ondernemers te melden hebben. De raadsleden kunnen de informatie gebruiken om ideeën op te doen voor hun lokale verkiezingsprogramma ten behoeve van de deelraadsverkiezingen in maart 2010. Ze zullen zonder twijfel die avond ook worden bevraagd op hun ideeën.

Er zal worden gesproken over Hoogvlietse zaken, problemen en mogelijke oplossingen. Het gaat dus als voorbeeld niet over de wenselijkheid van deregulering van Haagse regelgeving.

De organisatie is in handen van de Kamer van Koophandel Rotterdam, die overigens hoopt dat dit initiatief in andere (deel)gemeenten een vervolg zal krijgen. De deelgemeenteraad stelt de raadszaal en voorzieningen beschikbaar.