Gemeente Bodegraven

Eerste Lente Sportweek in Bodegraven - Kom in beweging!

De gemeente Bodegraven organiseert voor het eerst de Lente Sportweek in Bodegraven. De gemeente Bodegraven organiseert dit evenement samen met de Stichting Welzijn Ouderen Bodegraven (SWOB) en de Begeleidingscommissie Ouderenproof Bodegraven (BOB). De Lente Sportweek staat in het teken van bewegen in de breedste zin van het woord en zal plaatsvinden van maandag 20 april tot en met zaterdag 25 april.

Samen bewegen op 20 april!

Het thema `Jong en Oud' staat tijdens de start en de afsluiting van de Lentesportweek centraal. De start is op maandag 20 april met een spectaculaire opening van 10:30-11:00 uur. Op drie verschillende locaties in Bodegraven vindt een 30 minuten-bewegen-activiteit voor jong en oud plaats onder leiding van professionele instructeurs. Deze activiteiten worden u mede aangeboden door Green Health center, sportschool `lady's only' en sportschool Goede Raad. U bent van harte uitgenodigd om mee te doen op een van de volgende locaties:
* Op het Raadhuisplein

* In de wijk Vromade op het schoolplein van OBS `t Vogelnest en
* In de Dronenwijk op het schoolplein van de Prinses Beatrixschool

Veel activiteiten op 25 april!

De afsluiting van de Lente Sportweek is op zaterdag 25 april en verschillende verenigingen en sportinstellingen organiseren activiteiten op het raadhuisplein, gebaseerd op het thema `Jong en Oud'. Tijdens dit feestelijke gebeuren is iedereen van harte welkom!

Kans op leuke prijzen!

Gedurende de Lente Sportweek openen de ruim 20 verenigingen en sport­ instellingen hun deuren. Inwoners van Bodegraven van 55 jaar en ouder kunnen kijken en gratis `proeven' wat Bodegraven heeft te bieden aan sport en beweging. Bij deelname aan activiteiten ontvangt u een stempel. Bij inlevering van de stempelkaart op zaterdag 25 april ontvangt u een leuke attentie en met uw stempelkaart maakt u kans op leuke prijzen!

Alle 55-plussers ontvangen een folder met het activiteitenoverzicht in hun brievenbus.