Amsterdam RAI

Dagelijks kennis opladen in het AMT Technisch Theater op AutovakRAI 2009

Boeiende presentaties over actuele technische onderwerpen

02 apr 2009

Tijdens AutovakRAI 2009 vinden dagelijks in het AMT Technisch Theater boeiende presentaties plaats over actuele, technische onderwerpen. Het AMT Technisch Theater wordt georganiseerd door Auto & Motor TECHNIEK en de Vereniging van Automobieltechnici ATC. Het theater is âpowered by Boschâ en kan door de bezoekers gratis worden bezocht. AutovakRAI wordt gehouden van 20 t/m 23 april in Amsterdam RAI.

Het AMT Technisch Theater biedt de bezoekers van AutovakRAI een uitstekende gelegenheid om hun kennis van autotechniek en de werkplaats van het garagebedrijf bij te spijkeren. Een groot aantal onderwerpen komt aan bod; van het verhogen van de werkplaatsomzet tot het werken aan hybride-autoâs en van de modernisering van de APK tot praktische tips voor elektronicadiagnose. Het initiatief van het magazine Auto & Motor TECHNIEK om deze en andere presentaties te organiseren, wordt door de organisatie van AutovakRAI van harte ondersteund.

Kennisoverdracht
Het AMT Technisch Theater is een van de kernelementen van AutovakRAI 2009 en het geeft vorm aan de term âOpladenâ in het thema van de beurs: âBijtanken, Opladen en Innoveren.â Dit betekent dat AutovakRAI 2009 niet alleen in het teken staat van beleving en techniek, maar ook van hoogwaardige kennisoverdracht. Auke Cupédo, hoofdredacteur van Auto & Motor TECHNIEK: âHet AMT Technisch Theater staat in het teken van de techniek de baas blijven. De technische ontwikkelingen in de auto-industrie zitten duidelijk in een stroomversnelling. Wie sleutelt met verstand van zaken, wordt daarvoor beloond met tevreden klanten. Met de korte, krachtige presentaties, die bovendien praktisch van aard zijn, willen we benadrukken dat het van groot belang is alert te zijn op nieuwe ontwikkelingen en aan je eigen kennis te blijven sleutelen.â

Uitgebreid en actueel programma
De organisatie van het AMT Technisch Theater biedt elke beursdag hetzelfde programma, zodat bezoekers geen enkele presentatie hoeven te missen. Alle programma onderdelen worden in samenwerking met een partner verzorgd. Inschrijven voor het AMT Technisch Theater in Hal 5, Stand 05.030, kan via www.amt.nl/autovakrai.

Het programma ziet er als volgt uit:
13.00 uur: Zó verhoogt u de werkplaatsomzet (Innovam) 14.00 uur: Hybride-auto in de werkplaats (Toyota/Honda) 15.00 uur: Sleutelen aan moderne dieseltechniek (Bosch) 16.00 uur: Diagnosestellen via EOBD (ATG)
19.00 uur: Praktische tips voor elektronicadiagnose (GMTO) 20.00 uur: Modernisering APK: Wat verandert er voor de keurmeester? (RDW)
Over AutovakRAI
Van maandag 20 tot en met donderdag 23 april 2009 van 11.00 tot 22.00 uur staat het Europacomplex van Amsterdam RAI volledig in het teken van het beste en mooiste wat de automotive branche te bieden en te vragen heeft. In een innovatieve, dynamische en state-of-the-art omgeving kunnen standhouders en bezoekers in een prettige sfeer zaken doen. De nieuwe opzet van AutovakRAI zorgt ervoor dat deelnemers nog meer rendement uit hun deelname kunnen halen.

Meer informatie is te vinden op www.autovakrai.com.


*