Unie KBO

In gesprek met minister Donner

In gesprek met minister Donner

09-4 Op maandag 20 april aanstaande gaat minister Donner in gesprek met leden van de ouderenorganisaties over zaken die nu van belang zijn voor ouderen. U kunt hier ook bij aanwezig zijn.

Wilt u graag uw mening geven over de positie van ouderen, meld u zich dan aan voor donderdag 16 april. Het aantal stoelen is beperkt, dus reageer snel!

Eind februari heeft een CSO-delegatie met minister Donner gesproken over ondermeer de problemen bij de pensioenfondsen en de koopkracht van ouderen. Tijdens dat overleg accepteerde de minister de uitnodiging van de CSO om met een grotere groep ouderen uit de CSO-achterban in gesprek te gaan. De bijeenkomst op 20 april belooft een boeiende middag te worden, waarin de positie van ouderen centraal zal staan. Gezien de rol die de minister op dit moment vervult in de onderhandelingen over een vernieuwd regeerakkoord, kan er een scala aan onderwerpen passeren.

|> De bijeenkomst vindt plaats in Nieuwegein, van 14.00 tot 16.00 uur. U kunt zich tot donderdag 16 april aanmelden bij Ria Gijselhart . Na ontvangst van uw aanmelding krijgt u de bevestiging en een routebeschrijving toegestuurd.