Gemeente Oldebroek


20 april: dorpsschouw 't Loo

Op maandag 20 april organiseren wij een dorpsschouw in 't Loo. Bij de dorpsschouw is het de bedoeling dat wij samen met u door het dorp fietsen of wandelen om de leefomgeving te bekijken. U kunt vooraf aangeven welke situaties aandacht vragen en daarover uw mening geven. Ook de voorzieningen in het dorp kunnen aan de orde komen. Denkt u bijvoorbeeld aan accommodaties, activiteiten en het zorgaanbod. Na de rondgang zetten we alle aandachtspunten in een korte nabespreking op een rij. Deelnemers krijgen daarvan een verslag thuisgestuurd. Ook houden wij hen op de hoogte wat er met de aandachtspunten en afspraken gebeurt. Die informatie komt ook op de website.

Locatie en tijd
We vertrekken om 18.30 uur bij buurthuis 't Grinthuus in 't Loo. Rond 20.00 uur zijn we klaar.

Aanmelden
Dat kan bij uw dorpscontactambtenaar, Peter Zoombelt, telefoon (0525) 638 237. U kunt uw contactgegevens en aandachtspunten ook mailen naar dorpsambtenaren@oldebroek.nl. Alle deelnemers ontvangen na aanmelding een brief met aanvullende informatie. Neemt u bij deelname aan de dorpsschouw zelf een fiets mee?

De volgende dorpsschouw is op 18 mei in Hattemerbroek. U kunt u nu daarvoor al aanmelden bij dorpscontactambtenaar Jaap Jonkman, telefoon (0525) 638 262.