Gemeente Grave

âRookvrij! Ook jij?â Stop succesvol met roken

GGD geeft gratis informatiebijeenkomst:

De GGD Hart voor Brabant start met een nieuwe groepstraining stoppen met roken in Â

âs-Hertogenbosch, Schijndel, Oss, Uden, Tilburg en Dongen. Deze training helpt deelnemers in 7 bijeenkomsten goed voorbereid te stoppen met roken.

Â

Gratis informatiebijeenkomst

De GGD organiseert een gratis informatiebijeenkomst. Tijdens deze bijeenkomst vertelt de trainer over de opbouw en werkwijze van de training. Er is bovendien uitgebreid de tijd voor vragen. De informatiebijeenkomst is gratis en vrijblijvend en vindt plaats op:


* maandag 20 april in Tilburg;


* dinsdag 21 april in
âs-Hertogenbosch, Oss en Dongen;


* woensdag 22 april in Schijndel;


* donderdag 23 april in Uden.

Â

Groepstraining Stoppen met roken

Na afloop van de informatiebijeenkomst kunnen rokers zich aanmelden voor de groepstraining âRookvrij! Ook jij?â. Deze training bestaat uit zeven bijeenkomsten van anderhalf uur. De groepstrainingen starten vanaf 11 mei 2009. De kosten van de training zijn ⬠135,-. Vaak worden deze kosten geheel of gedeeltelijk vergoed door de ziektekostenverzekeraar.

Meer informatie of aanmelden?

Rokers kunnen zich voor de informatiebijeenkomst aanmelden via het informatiepunt stoppen met roken, via tel. 073 â 640 40 70, e-mail: stoppenmetroken@ggdhvb.nl of via de website www.ggdhvb.nl/roken. Hier staat ook meer informatie over de training en de data van de trainingsbijeenkomsten.

Â

Â

Â

Â

Â