Gemeente Ede

nummer 63 Ede, 16 april 2009

Inwoners zetten Ede op de kaart

Heeft u een favoriet plekje in de gemeente Ede? Weet u een bijzonder stukje natuur of cultuur te vinden binnen de gemeente? En wilt u graag iemand verrassen met een mooie, persoonlijke ansichtkaart? Ga dan snel naar www.ede.nl/kaartenactie.

Op maandag 20 april start de gemeente Ede een grote ansichtkaartenactie. Op de website www.ede.nl/kaartenactie kunt u een persoonlijke foto van de gemeente Ede uploaden, die vervolgens wordt gedrukt en verstuurd als échte ansichtkaart. Op deze manier worden de mooiste plekjes van de gemeente Ede door heel Nederland gestuurd.

Op de website www.ede.nl/kaartenactie kunt u gratis en heel eenvoudig uw eigen ansichtkaart van Ede maken. In vier stappen vult u uw persoonlijke tekst en het adres in en de volgende dag ligt de ansichtkaart al bij de geadresseerde op de mat. In totaal kunnen er 7000 kaarten verstuurd worden, dus ga snel naar onze website om uw persoonlijke kaart te maken!

En dat is nog niet alles. De vijf mooiste ingezonden foto's worden in een grotere oplage gedrukt en deze zomer verspreid over de hotspots van de gemeente Ede. Daarnaaast ontvangen de winnaars van deze actie een mooi pakket met streekproducten. De vijf mooiste foto's worden gekozen door een vakkundige jury. Houdt de website in de gaten voor het verloop van de wedstrijd!

De ansichtkaartenactie maakt deel uit van het onderzoek naar het imago van Ede. Met dit onderzoek wil de gemeente Ede in kaart brengen hoe de eigen inwoners naar de gemeente Ede kijken. Wat zijn nu de bijzondere punten van Ede? Naar aanleiding van die resultaten zal een citymarketingplan worden geschreven waardoor Ede op zijn best op de kaart wordt gezet.


---

______________