NCRV

Spirit 24: week 17

Deze week te zien op Spirit 24

Het themakanaal Spirit 24 is dé levensbeschouwelijke themazender van Nederland.

De zender is interreligieus en multicultureel en biedt de kijker een breed aanbod van onderwerpen op het gebied van spiritualiteit, levensbeschouwing, zingeving, cultuur en filosofie, gezien vanuit verschillende geloofsrichtingen en invalshoeken. De zender laat de kijker genieten en schept verwondering, zet aan tot nadenken en brengt op toegankelijke wijze (nieuwe) inzichten!

Onder meer te vinden op www.spirit24.nl De zender is onderdeel van het pakket themakanalen van de Nederlandse Publieke Omroep. Spirit 24 is te zien via UPC op kanaal 27 en via Ziggo op kanaal 575. Ook via Delta en Caiway is Spirit 24 te ontvangen.

Een nieuw seizoen Wonderen Bestaan

Vanaf volgende week zendt Spirit 24 het seizoen 2004 van de KRO serie Wonderen Bestaan uit. Presentatrice Yvon Jaspers praat in deze serie reportages opnieuw met bekende en onbekende Nederlanders over onverklaarbare gebeurtenissen.

Wonderen Bestaan, vanaf maandag 20 april wekelijks vanaf 20.30 uur

Recepten voor de ziel

"Maak van het leven iets moois!" Dat is het motto achter het programma Lekker Leven, recepten voor de ziel een programma van de KRO en RKK. Vijf dertigers houden zich verdeeld over tien afleveringen gedurende een week aan tien leefregels. Lukt het deze dertigers uiteindelijk om lekkerder te leven, of niet?
Lekker Leven, iedere zondag, 23.00 uur

Vlucht van de Dalai Lama

Op maandag 20 april kunt u kijken naar het tweede deel uit de driedelige serie Geschiedenis van het Boeddhisme in Nederland van de BOS. In dit tweede deel komt de historische ontwikkeling van het Boeddhisme vanaf de jaren zestig aan de orde. De vlucht van de Dalai Lama in 1959 leidde tot een grote bloei en interesse voor het Boeddhisme in het Westen.

Geschiedenis van het Boeddhisme in Nederland, maandag 20 april, 14.00 uur