Korting bij de notaris in de Week van het Testament

17/04/2009 16:09

VFI, brancheorganisatie van goede doelen

17 april

P e r s b e r i c h t

Amsterdam, 17 april 2009 - Volgende week, 20 tot 25 april, organiseren 49 goede doelen samen de Week van het Testament. In de Week van het Testament biedt een groot aantal notarissen een korting van 150 euro op een testament, bij opname van een (deelnemend) goed doel.

Voor goede doelen zijn inkomsten uit nalatenschappen een steeds belangrijker bron van inkomsten. De Week van het Testament is bedoeld om het publiek te wijzen op de mogelijkheid om een goed doel op te nemen in een testament.

Met het opnemen van een goed doel in hun testament kunnen mensen de wereld iets goeds nalaten en omdat goede doelen geen successierecht hoeven te betalen komt (dat deel van) de nalatenschap ook voor 100% terecht bij het goede doel.

Bij de deelnemende notariskantoren geldt tijdens de Week van het Testament (20 t/m 25 april 2009) een korting van euro 150,- op het maken van een testament bij opname van één van de deelnemende Goede Doelen. Op www.nalaten.nl staan alle deelnemende goede doelen en de deelnemende notariskantoren vermeld.

De Week van het Testament vindt voor het derde achtereenvolgende jaar plaats en is onderdeel van de bredere Campagne Nalaten.





http://www.nalaten.nl