Fit For Free schenkt afgevallen kilo's in goud

20/04/2009 09:05

Uitgeverij Thoeris B.V.

Low-price fitnessketen Fit For Free looft de verloren kilo's in goud uit voor de winnende deelnemer aan de afvalactie Go For Gold 2009. Deelnemers kunnen zich vanaf vandaag gratis inschrijven voor de actie. Zij krijgen een halfjaar de tijd om af te vallen, waarbij zij professionele ondersteuning krijgen van Fit For Free-trainers en van Ir. Yneke Vocking, auteur van het boek De Afvallers XXL en coach van het gelijknamige tv-programma van SBS 6. Vocking heeft voor de deelnemers een serie virtuele voedingsworkshops ontwikkeld met de focus op bewegen en voeding. "Goed eten en meer bewegen zorgt er al heel snel voor dat je je veel fitter voelt. Maar vaak is het beter voor je gezondheid om ook wat gewicht kwijt te raken. Iedere kilo telt! En het mooie van de actie van Fit For Free is dat ook elke kilo flink beloond wordt. Dat werkt super motiverend!" aldus Yneke Vocking.

Op 23 november wordt de winnende afvaller getrokken. Deze winnaar krijgt de afgevallen kilo's uitgekeerd in goud met een maximum waarde van 70.000 euro. De eerdere winnaar van de actie kreeg eind 2008 van Fit For Free 2,9 kilo aan puur goud uitgereikt, ter waarde van 62.703,45 euro.

Fit For Free is een landelijke keten fitnesscentra met 24 vestigingen waar leden al voor 9,95 euro per maand kunnen fitnessen. Naast de actie Go For Gold deelde Fit For Free eerder al tientallen Suzuki's en cruises uit aan haar leden.





http://www.fitforfree.nl