Een nieuwe dimensie bij EquiLend -- EquiLend introduceert Quick Connect voor toegang tot diensten effectenleningen 20/04/2009 10:06

PR Newswire

NEW YORK, April 20 /PRNewswire/ --
EquiLend introduceert met trots EquiLend Quick Connect.

EquiLend Quick Connect biedt snel, gemakkelijk en kosteneffectief toegang tot de diensten via een beveiligde internetverbinding. Gebruikers kunnen nu gegevens uploaden via een browser of een bestandoverdrachtprotocol. EquiLend verwerkt ter vergelijking de gegevens voor online afstemming van wederpartijen. Met EquiLend Quick Connect kunnen gebruikers tegen een maandelijks tarief kiezen uit een aantal platformdiensten.

"Met Quick Connect kunnen bestaande klanten vergelijken met veel meer wederpartijen en hebben veel toekomstige klanten goedkope en effectieve toegang tot de nabeursopties van EquiLend. Het is een belangrijke verandering en ik ben erg blij dat we nu klanten kunnen bereiken die eerder misschien niet zo makkelijk toegang tot onze robuuste dienstverlening hadden," voegt Brian Lamb, algemeen directeur van EquiLend, toe.

Over EquiLend
EquiLend is de leidende leverancier van handelsdiensten voor de financiële effectenmarkt Dankzij het robuuste pakket aan geautomatiseerde handelsinstrumenten van EquiLend, kunnen klanten hun bedrijven zeer efficiënt afstemmen in alle financiële effectenmarkten wereldwijd. Het EquiLendplatform, dat door kredietnemers en kredietverstrekkers uit de hele wereld wordt gebruikt, automatiseert voorheen handmatige handels- en nabeursprocessen. Door de complete oplossingen van EquiLend te gebruiken worden risico's op potentiële fouten verminderd, worden dure beveiligde, zgn. tunnel-internetverbindingen, onnodig en kunnen de kosten omlaag. Bedrijven kunnen zo meer middelen aanwenden om hun bedrijf en handelsvolumes uit te breiden zonder de extra kosten. Dit maakt het EquiLendplatform een kosteneffectieve keuze voor alle organisaties, klein en groot.

www.equilend.com

EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited zijn dochterondernemingen van EquiLend Holdings LLC (gezamenlijk "EquiLend"). EquiLend LLC is lid van de FINRA en de SIPC. EquiLend Europe Limited is gemachtigd en geregeld door de Financial Services Authority. Alle door EquiLend aangeboden diensten worden aangeboden via EquiLend LLC en EquiLend Europe Limited. EquiLend en het merk EquiLend zijn beschermd in de Verenigde Staten en in landen over de hele wereld.

Michelle Lindenberger, +1-212-901-2224, michelle.lindenberger@equilend.com






-