Gemeente Laarbeek


Voor gemeentegids, internet of andere publicaties

Mooie fotos van Laarbeek gevraagd

LAARBEEK - 2009 is nog niet halfweg en toch zijn we al aan het nadenken over de gemeentegids van 2010. Ieder jaar proberen we daar niet alleen de informatie in te plaatsen die voor u belangrijk is, maar willen we ook een mooi beeld van Laarbeek laten zien. Zowel voor de eigen inwoners als voor de vele mensen die buiten de gemeente deze gids bekijken.

Heeft u mooie fotos van Laarbeek en mag de gemeente deze kosteloos en rechtenvrij gebruiken voor de gemeentegids of andere publicaties zoals de internetpagina? Dan zouden wij die graag willen ontvangen. We zoeken verschillende onderwerpen, van natuur tot de markt en van spelende kinderen tot monumenten. De fotos moeten dan digitaal zijn en van goede kwaliteit. U kunt ze tot 18 mei sturen naar margriet.swinkels@laarbeek.nl. Als u vragen of opmerkingen heeft kunt u die ook sturen naar dit e-mailadres.

Controle gegevens verenigingen
Door City & Tourist Promotions (CTP) worden vanaf komende week per e-mail gegevens van verenigingen gecontroleerd. Vanaf mei kan het ook zo zijn dat uw vereniging een brief krijgt om de gegevens van uw vereniging te controleren. Deze controle wordt al gedaan voor de gemeentegids van 2010.

Klik hier om door te gaan naar Gemeentenieuws