Politie Gelderland-Zuid

Zoon draait door

Kesteren, Lienden, 20-04-2009 o Zondagavond is een 23-jarige man uit Amsterdam aangehouden op de Zilverlandseweg in Lienden. De man wordt verdacht van vernieling en bedreiging.

Agenten werden gestuurd naar een adres in Kesteren waar de zoon van de melder, de 23-jarige Amsterdammer in de woning aan het doordraaien zou zijn. Onderweg er naar toe veranderde de melding. De man zou op straat met een knuppel een auto aan het vernielen zijn. Ter plaatse troffen de agenten alleen de gedupeerde aan, een 31-jarige man uit Arnhem. Hij was op bezoek bij zijn familie. De verdachte was al weg.

De zoon was binnen komen vallen bij zijn ouders, had zijn tas in de woning gezet en was even later naar buiten gegaan. Daar begon hij in te slaan op de auto van zijn zwager, de 31-jarige Arnhemmer. Omdat er een goed signalement van de dader was, kon hij na enig zoeken worden aangehouden op de Zilverlandseweg in Lienden. Wat de precieze aanleiding is geweest, moet nog worden uitgezocht. De verdachte is in verzekering gesteld. (14)

Laatst gewijzigd 20-04-2009 10:08 | © Regio Gelderland-Zuid |