Klanten leren van klanten op T-Mobile Forum.

20/04/2009 10:28

T-Mobile

T-Mobile Forum draagt bij aan verbetering klantrelatie.

Ruim 850 discussies over uiteenlopende onderwerpen.


12.000 unieke gebruikers per maand, vooral mannen tussen 25-40 jaar.

Drie maanden geleden opende T-Mobile een online forum speciaal voor klanten. Sindsdien kent het T-Mobile Forum gemiddeld 12.000 unieke gebruikers per maand en zijn er ruim 850 discussies over uiteenlopende onderwerpen gestart.

Alexander Hamel, Directeur Klantenservice bij T-Mobile in Nederland: 'Het succes van het iPhoneblog was voor ons aanleiding om met een volwaardig klantenforum verder te gaan. We zijn blij verrast met het hoge aantal reacties op het T-Mobile Forum, de serieuze toon van de discussies en het feit dat klanten elkaar echt helpen. Via ons forum kunnen klanten van elkaar leren en horen wij uit eerste hand hoe producten en diensten worden ervaren. Het forum stelt ons in staat snel in te spelen op eventuele klachten en onze service blijvend te verbeteren. Naast het aansnijden van inhoudelijke onderwerpen krijgen we ook spontane tips van klanten, bijvoorbeeld wat een leuk cadeau is voor de volgende verjaardagsmailing of concrete suggesties om onze dienstverlening nog verder te verbeteren.'

Over T-Mobile Forum

T-Mobile is een discussiepagina op de website van T-Mobile. Door in te loggen op 'My T-Mobile' kunnen klanten op het forum met elkaar in discussie en eenvoudig vragen, opmerkingen en/of klachten over toestellen en diensten kwijt.

Feiten en cijfers


- Aantal unieke gebruikers per maand: circa12.000


- Gebruikers: grotendeels mannen tussen de 25-40 jaar, woonachtig in de Randstad


- Aantal bekeken pagina's: 3,1 miljoen (maart)


- 850 nieuwe topics zijn gestart


- 3200 reacties zijn gegeven

Over T-Mobile in Nederland

T-Mobile had in 2008 een jaaromzet van 1,806 miljard euro. T-Mobile bedient meer dan 5,3 miljoen klanten in Nederland (per 1 januari 2009). T-Mobile biedt producten en diensten voor zowel consumenten als zakelijke gebruikers. In Nederland beschikt T-Mobile over een zeer modern mobiel netwerk voor spraak- en datadiensten en een uitgebreid netwerk van HotSpot locaties, waar gebruikers de beschikking hebben over een zeer snelle mobiele internetverbinding. T-Mobile Netherlands is onderdeel van T-Mobile International, een van de leidende mobiele communicatie ondernemingen in de wereld.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl





http://www.t-mobile.nl