Nederlandse Politiebond


Meerderheid voor NPB in Limburg Noord en Zeeland

De medezeggenschapsverkiezingen in Limburg Noord en Zeeland zijn zeer succesvol verlopen voor de Nederlandse Politiebond.

Zeeland
In Zeeland veroverde de NPB zeven van de vijftien zetels en vormt daarmee de grootste delegatie in de OR. De betrokkenheid bij de OR blijkt hier flink toegenomen. Het opkomstpercentage is nu 70,7%, terwijl dat in 2006 nog 52,8% was. Mogelijk spelen de recente bestuurlijke verwikkelingen hierbij een rol. De rol en functie van de OR is er in ieder geval duidelijk mee geworden.

Limburg Noord
In Limburg Noord bezit de Nederlandse Politiebond zelfs de absolute meerderheid. Op maar liefst tien van de vijftien zetels nemen NPB-kandidaten zitting. Ook in de districten en divisies beschikt de NPB daar nu over de meerderheid. "We mogen best trots zijn op dit prachtige resultaat" stelt Guus Levels, secretaris van de NPB-afdeling Limburg Noord en OR-kandidaat. Dat lijkt een bescheiden opmerking. Met een opkomstpercentage van 72,4% (voor het eerst werd digitaal gestemd) is duidelijk dat de NPB hier spreekt met een groot mandaat van de achterban.

NPB-stemmers bedankt!
De Nederlandse Politiebond dankt alle medewerkers die hun stem hebben gegeven aan een van de NPB-kandidaten!

Gepubliceerd op 20 april 2009 door Henri Swinkels.

Overname van dit nieuwsbericht is toegestaan, mits met bronvermelding: Nederlandse Politiebond - www.politiebond.nl ©2009.