Politie IJsselland

Rijbewijzen ingevorderd

Zalk/Dalfsen/Heino, 20-04-2009

Op de Zalkerdijk werd op zondagmiddag 20 april het rijbewijs van een 27-jarige man uit Utrecht ingevorderd. Hij reed 123 km/u waar 60 km/u is toegestaan. De man kreeg proces-verbaal opgemaakt.

Op de Heinoseweg werden op zondagmiddag 19 april twee bromfietsers van 16 en 18 jaar uit Dalfsen staande gehouden wegens hun hoge snelheid. De twee reden met gecorrigeerde snelheden van 84 km/uur terwijl voor een bromfiets buitende bebouwde kom maximaal 45km/u is toegestaan. Van beide bestuurders werd het rijbewijs ingevorderd. Daarnaast kregen zij een proces-verbaal.

Op zaterdagmiddag 18 april werden op de Heinoseweg de rijbewijzen van een 32-jarige motorrijder uit Ommen en een 53-jarige automobilist uit Heino ingevorderd. Ze reden beide met een gecorrigeerde snelheid van 116 km/u waar maximaal 60 km/u is toegestaan. Ze kregen daarnaast een proces-verbaal.

Zondagmiddag 19 april werd het rijbewijs ingevorderd van een 32-jarige motorrijder uit Dalfsen. Op de Dalfserweg reed hij 164 km/u waar maximaal 60 km/u is toegestaan.Van een 31-jarige motorrijder uit Dalfsen werd die middag, na een snelheidsovertreding op dezelfde locatie, eveneens het rijbewijs ingevorderd. Hij reed 117 km/u.Een 45-jarige Zwolle reed zondagavond op deze locatie 112 km/u Ook zijn rijbewijs werd ingevorderd.Tegen alledrie de motorrijders werd proces-verbaal opgemaakt.