Grand Prix webcommunicatieprijs voor innovatieve site Rijswijk

20/04/2009 11:04

Green Valley BV

Voor Rijswijk.nl realiseerde Green Valley in nauwe samenwerking met de gemeente het gedurfde, innovatieve gemeentelijke concept waarbij de klantvraag centraal staat met het opvallende 'Ik wil-vlak'.

'De website van de gemeente Rijswijk is allereerst een mooi product. Innovatief in content en uitwerking. De gemeente koos voor een andere insteek dan bij sites van veel andere gemeenten, namelijk de vragen van de bezoeker', stelt de jury van de Grand Prix Webcommunicatie 2009. Logeion, de vereniging voor communicatie, reikte voor de eerste keer de Grand Prix Webcommunicatie uit aan Rijswijk.nl in de categorie Overheid.

De site, op basis van Green Valley CMS, maakt verder gebruik van Friendly url's, Samenwerkende Catalogi, Decentrale Regelgeving (verordeningen), Formdesigner, Bekendmakingen (inclusief Google Maps) en nog veel meer.

Mede door de inzet van Green Valley steeg Rijswijk.nl met 254 plaatsen op de jaarlijkse Overheid.nl Monitor.

Als Nederlandse marktleider voor E-Government CMS en portalsoftware levert Green Valley het gebruikersvriendelijke One-Click Content Managementsysteem (CMS) dat speciaal geschikt is voor de realisatie van websites, e-loketten en intranet voor overheidsinstanties. De software van Green Valley wordt gebruikt door meer dan 120 gemeenten, 4 ministeries, diverse agentschappen van ministeries, GovUnited en vele andere overheidsinstanties.

Voor GovUnited realiseert Green Valley samen met Logica de eerste grootschalige Software as a Service (SaaS) oplossing voor gemeenten, op basis van Digimeente. De flexibele suite Digimeente front- en midoffice is grotendeels Open Source en is gebaseerd op open standaarden.





http://www.greenvalley.nl