Gemeente Schouwen-Duiveland


Schouwen-Duivelanders met lintje

Gemeentebestuur ontvangt Schouwen-Duivelanders met lintje

Publicatiedatum: 20 april 2009
Datum laatst gewijzigd: 20 april 2009

PERSBERICHT

Datum

17 april 2009

Informatie

N. Dorst 0111 452 168

GEMEENTEBESTUUR ONTVANGT SCHOUWEN-DUIVELANDERS MET LINTJE

Woensdag 29 april wordt voor de derde keer een Oranjereceptie gehouden. Dit keer ontvangt het gemeentebestuur de Schouwen-Duivelanders met een koninklijke of een militaire onderscheiding in de Nieuwe kerk in Zierikzee. Aanvang: 16.00 uur. Voor deze tweejaarlijkse 'lintjesborrel' zijn ruim 396 personen uitgenodigd. Deze receptie is bedoeld voor alle Schouwen-Duivelanders met een onderscheiding.

Wie een lintje krijgt opgespeld heeft zich op de een of andere wijze verdienstelijk gemaakt voor de samenleving. De koninklijke onderscheiding is daarvoor een blijk van waardering. Dat geldt zeker ook voor een militaire onderscheiding. Met het aanbieden van deze 'lintjesborrel' wil het gemeentebestuur nog eens extra zijn waardering voor de inzet en prestaties van deze Schouwen-Duivelanders uitspreken en hun de mogelijkheid geven om met anderen gedecoreerden van gedachten te wisselen.

Wie in het verleden een koninklijke onderscheiding heeft ontvangen is bij de gemeente bekend. Dat geldt echter niet voor de dragers van een militaire onderscheiding. Bent u in het bezit van zo'n militair ereteken of weet u iemand die ooit zo'n onderscheiding heeft ontvangen, laat het de gemeente weten via een telefoontje of een e-mailtje naar Nannie Dorst, telefoon 0111 452 168 of nannie.dorst@schouwen-duiveland.nl


1 /1