FloraHolland


Logistiek Middelen Centrum FloraHolland Aalsmeer geopend

AALSMEER, 20 april 2009 (persbericht) - Vanmorgen is het nieuwe Logistiek Middelen Centrum van FloraHolland Aalsmeer feestelijk geopend. In het nieuwe middelencentrum kan alles rondom logistieke middelen op één locatie worden geregeld volgens het `one stop shopping' concept. Dat zorgt voor extra gebruiksgemak voor Aalsmeer-relaties. In het centrum zijn namelijk het depot voor Deense Containers en de fustwinkel, een magazijn voor de ontvangst en de uitgifte van eenmalig fust en voorbereiding, inname en uitgifte van inter-depot transport (transport tussen FloraHolland-vestigingen) geïntegreerd.

Het 10.000 m2 grote middelencentrum biedt naast 13 docks ruime buitenverladingsmogelijkheden. In de dienstverlening aan relaties van Aalsmeer wordt daarmee een grote kwaliteitsslag gemaakt. Door diverse ergonomische aanpassingen ervaren medewerkers verbeterde werkomstandigheden in het nieuwe gebouw. Door het samenvoegen van verschillende diensten op één locatie werkt FloraHolland Aalsmeer efficiënter.
Paul Renirie (chef Logistieke Middelen) blikte bij de opening terug op het verloop van het project en de waardevolle rol van de medewerkers in dit traject. Ook stond hij stil bij de voordelen van het nieuwe centrum voor de medewerkers. "We hebben met zijn allen hard gewerkt met dit mooie middelencentrum als resultaat", aldus Renirie. Vestigingsmanager Marcel Claessen belichtte de rol van het nieuwe middelencentrum voor FloraHolland Aalsmeer en haar klanten. Ook de relatie met Greenport Aalsmeer kwam aan bod. "Greenport Aalsmeer zit vol ondernemerschap. Bij de veiling ligt de uitdaging om dat ondernemerschap voortdurend op een goede manier te accommoderen", volgens Claessen.

Fotobijschrift: Als officiële openingshandeling overhandigde Maarten van de Vlugt (medewerker Logistieke Middelen) een symbolisch gouden fust aan vestigingsmanager Marcel Claessen (rechts).