Sanoma Uitgevers

BladCadeau van Sanoma

Primera winkels krijgen BladCadeau van Sanoma

---

20.04.09

Vanaf 20 april zal BladCadeau ook verkrijgbaar zijn bij de 400 Primera winkels verspreid over heel Nederland.

Sanoma en Primera hebben hiervoor hun bestaande samenwerking verder uitgebreid. Sanoma Uitgevers heeft het product BladCadeau in 2007 in de markt gezet. Na het bewezen succes is het nu tijd voor verdere uitrol en een nog betere landelijke dekking. Sanoma vond hierin Primera als geschikte partner. Na een succesvolle test begin dit jaar is besloten BladCadeau uit te rollen bij de inmiddels 400 Primera winkels.

Snel in top vijf
Tegelijk met BladCadeau voegt Primera de cadeaukaarten van Karwei, De Nationale Musicalcard en Weekendjeweg.nl toe. Daarmee positioneert Primera zich richting de consument duidelijk als een one stop shop voor cadeaukaarten. BladCadeau is een perfecte toevoeging op ons assortiment, we verwachten dat dit product binnen een jaar tot de top vijf binnen ons assortiment cadeaukaarten behoort, aldus Gert van Doorn, formulemanager van Primera.

Keus uit zestig
BladCadeau is een cadeau abonnement op een tijdschrift naar keuze in een mooie geschenkverpakking. De ontvanger kan via de website www.bladcadeau.nl zelf een abonnement activeren, met een keuze uit ruim zestig titels. Dit zijn vrijwel alle titels die Sanoma Uitgevers uitgeeft. BladCadeau is verkrijgbaar in drie prijsklassen: Red 15,- , Silver 25,- en Gold 50,-. BladCadeau was al online en bij Bruna verkrijgbaar.