Gemeente Baarn

Grote schoonmaak van straten Professorenbuurt

De gemeente gaat verder met 'integraal schoonmaken' in Baarn. Dinsdag 21 april aanstaande is de Professorenbuurt Noord aan de beurt. En op donderdag 23 april is de schoonmaakploeg actief in en rond de Professorenbuurt Zuid.

Om overal goed bij te kunnen, wordt aan bewoners en bezoekers van de wijken gevraagd om de auto tijdens het schoonmaken een dagje ergens anders te parkeren. Denk daarbij ook aan eventuele bedrijven die bij u thuis komen. Er wordt gewerkt tussen 08.30 en 16.00 uur. Bewoners en bedrijven van de wijken hebben daarover schriftelijk bericht ontvangen.

Tijdens de grote schoonmaakbeurt veegt de gemeente straten en stoepen; er wordt onkruid weggehaald en gecontroleerd op overhangend groen uit tuinen; verder zuigt de gemeente putten schoon en voert klein herstelwerk uit; waar nodig maakt de gemeente straatmeubilair schoon.

Schoonmaakschema volgende week:

Dinsdag 21 april: Prof. Fockema Andrealaan; Prof. Asserlaan; Prof. Drionlaan; Prof. Meyerslaan; Prof. Van Vollenhovenlaan; Prof. Struyckenlaan; Prof. Potlaan; Prof. Oppenheimlaan; Prof. Kranenburglaan; J.F. Kennedylaan.

Donderdag 23 april: Prof. Molengraafflaan; Prof. Buyslaan; Zandvoortweg; Nachtegaallaan; Esdoornlaan; Lindenlaan; J.F. Kennedylaan.

In de loop van het jaar komen vrijwel alle straten in Baarn aan de beurt voor een grondige schoonmaak door de ploeg van 'integraal schoon'. Bewoners en bedrijven in straten waar wordt schoongemaakt, krijgen vooraf schriftelijk bericht. Op de kaartjes die u hieronder kunt downloaden, ziet u de straten waar wordt schoongemaakt grijs gemarkeerd.


* kaart prof buurt noord 21 april.JPG (558,39 KB)
* kaart prof buurt zuid 23 april.jpg (731,13 KB)