Meer aandacht voor elkaar bij Bruna

20/04/2009 14:40

Bruna BV

Boekhandelketen Bruna geeft gratis wenskaartjes weg

Houten, 20 april 2009 - Meer aandacht voor elkaar, dat is een positief bijeffect in deze onzekere tijden. De moeite die iemand doet om een kaartje te sturen kan juist nu meer betekenen dan een smsje of een e-mail. Boekhandelsketen Bruna benadrukt het belang van die pure vorm van socializen door vanaf vandaag gratis mini-wenskaartjes weg te geven bij een besteding van 3,50 Euro.

Voor iedere denkbare gelegenheid; van een opbeurend woordje, een lieve wens, een felicitatie of gewoon zomaar is er een mini-wenskaartje. Er zijn vijftig verschillende soorten van vijf bij vijf centimeter groot. Op de kaartjes staan foto's of afbeeldingen van bekende personages als Paul Frank, Pussy Deluxe, Dikkie Dik en Kikker. Ook zijn er speciale accessoires ontwikkeld om de mini-wenskaartjes in te doen, zoals een deurhanger, een keycord en een verzamelmap. Ze kunnen ook op een kadootje geplakt worden of bij een bloemetje gestoken worden.

'Het weggeven van een wenskaartje is misschien een klein gebaar, maar wel een van grote betekenis. Dat A-merken als Frank, Catarina Estrada en PIP meewerken aan deze actie geeft wel aan dat ook zij de gedachte aanhangen dat we in mindere tijden meer neigen naar saamhorigheid. Bruna vindt het een mooie gelegenheid om consumenten met dit gebaar iets aan te bieden, waar zij naar anderen op hun beurt weer een gebaar mee kunnen maken', vertelt algemeen directeur Hans Gelauff.