Stadsdeel Zeeburg


---

Jeugdland langer open

Persbericht

20 april 2009
De openingstijden van Jeugdland zijn aangepast aan de zomertijd. Tot eind oktober zijn alle Amsterdamse kinderen weer tot 18.00 uur welkom op het terrein van Jeugdland waar ze volop kunnen spelen.

In de meivakantie is het extra leuk om naar Jeugdland te gaan, want ezelin Liesje is zwanger en kan elk moment bevallen van een klein ezeltje. Jeugdland is nog op zoek naar een mooie naam voor de baby.

Natuurspeelplaats

Jeugdland is een grote natuurspeelplaats in de Indische Buurt van 3,5 hectare. Kinderen tussen zes en veertien jaar kunnen er naar hartelust spelen, hutten bouwen, vissen, voetballen, volleyballen, van de kabelbaan roetsjen, naar de kinderboerderij om dieren te eten te geven en nog veel meer. Ook ouders zijn er van harte welkom. Jeugdland is makkelijk bereikbaar en gratis toegankelijk.

Foto: Jeugdland

'Jeugdland is een unieke plek in Amsterdam. Een plek waar kinderen in contact kunnen komen met de natuur. Een rustige en landelijke plek midden in Amsterdam is een absolute must voor stadskinderen', aldus wethouder Papineau Salm.

Openingstijden en meer info

Jeugdland is open van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 18.00 uur. Voor meer informatie kunt u bellen met Jeugdland: 020 665 9885.
---