Gemeente Kapelle

Skate Spektakel 18 april â groot succes!

Skate Spektakel 18 april 2009

Afgelopen zaterdag werd de skatebaan in Kapelle uitgebreid met verschillende skate-objecten en zo werd er een waar spektakel van gemaakt! Al vroeg stonden diverse jongeren te popelen om zich uit te leven op dit gave skate parcours!

Allereerst hebben velen een handje toegestoken om alles op te zetten, bedankt voor jullie inzet. Om 12.00 uur was het dan eindelijk zover.. de skaters en ook een paar skateboarders druppelden binnen om het terrein te verkennen. Om 13.00 uur werd het Skate Spektakel officieel geopend en hebben we genoten van een demo van drie skaters uit Wemeldinge! En toen ging het pas echt van start! Van de ene Quarter over de Funbox naar de andere Quarter, âgrindenâ over de rail, springen over de schans, vallen.. en weer opstaan, niets was te gek! Zoân 70 deelnemers hebben zich deze middag heerlijk uitgeleefd, technieken of nieuwe trucjes geleerd, hun kunsten laten zien tijdens de wedstrijd en genoten van de junior demorijders van Skateland. Het was een prachtige dag en een spetterend begin van de Nationale Sportweek!

Â

Deze week worden er nog veel meer leuke activiteiten georganiseerd, deze zijn te vinden op de Sportkalender die eerder is meegestuurd met de Scheldepost, of op www.kapelle.nl zorg en welzijn activiteiten breedtesport.