Ingezonden persbericht


Utrecht, 20 april 2009

Met elke dag een recept uit de culinaire database van Kosmos Uitgevers

Nieuw: www.menuplanner.nl!

20 april gaat-'ie live: de online-nieuwsbrief Menuplanner, met elke dag een ander recept uit de culinaire database van Kosmos Uitgevers. Kosmos Uitgevers is marktleider op het gebied van culinaire uitgaven met onder andere boeken van vele (inter)nationale bekende chefs en kookboekenauteurs als Jamie Oliver, Herman den Blijker en Pierre Wind. Dat wordt avond aan avond genieten zonder hoofdbrekens! De gratis Menuplanner is een initiatief van Kosmos Uitgevers, Kees Klomp en Boralis (Marque Joosten en Marijn Pijnenborg - de mensen achter internetondernemingen als Freeler, Funda en Zomoto).

De Menuplanner-recepten zijn stuk voor stuk geselecteerd om dagelijks gemakkelijk, gezond en goedkoop te kunnen genieten. Behalve op zondag, want wie écht van koken houdt heeft dan alle tijd om eens lekker uit te pakken en heerlijk uren te kokkerellen. En net als op doordeweekse dagen zijn de zondagse recepten natuurlijk ruim op tijd voor te bereiden. Laat je kant-en-klare boodschappenlijstje uit de printer rollen en ga naar de supermarkt van je keuze. De prijsindicaties heeft Menuplanner je al gegeven!

Naar Jumbo of Albert Heijn? Super de Boer of C1000?

Vaak is het een kwestie van dubbeltjes, maar toch: in deze tijd is het prettig om te weten of je het goedkoopst uit bent bij Jumbo, Albert Heijn, Super de Boer of C1000. Met Menuplanner weet je direct of een blokje om fietsen de moeite loont. De prijsindicaties van de gerechten per supermarkt vind je namelijk overzichtelijk naast elkaar. Aan wat voor soort gerechten je moet denken? Bijvoorbeeld aan gemarineerde quorn met courgettesaus, aan pilaf met tomaat en pijnboompitten en aan geroerbakte kalkoen met paksoi. Smakelijk, gezond en lekker snel te bereiden.

Meld je nu gratis aan op menuplanner.nl en vind elke dag een toprecept voor vier personen in je mailbox, zodat je je nooit meer hoeft af te vragen: wat eten we vandaag?!