EE Times Europe kondigt bijlage Industrial Automation and Test & Measurement aan

12/12/2008 01:40

PR Newswire

BRUSSEL, België, December 12 /PRNewswire/ --

- Ervaren redactie en geconcentreerde verspreiding benantwoorden behoefte van Europese elektronicamarkt

TechInsights Europe, het vooraanstaande bedrijf op het gebied van media en marketingservices op de Europese elektronicamarkt, heeft bekendgemaakt dat de bijlage Industrial Automation and Test & Measurement van haar belangrijkste mediaservice EE Times Europe op 20 april 2009 zal worden gepubliceerd.

De bijlage Industrial Automation and Test & Measurement is de eerste van een reeks van vier bijlagen die voor 2009 op het programma staan en zal worden verspreid in een oplage van 50.000 exemplaren (30.000 in druk en 20.000 digitaal), met een speciale verspreidingscampagne tijdens de Hannover Industry Fair op 20-24 april. De lezerskring zal worden geselecteerd uit de uitgeversdatabase met 120.000 technici van TechInsights. De belangrijkste bedrijfstakken die worden aangesproken zijn onder andere Industriële besturing en automatisering, Test en meting, Transport, Duurzame energie (zoels wind- en zonne-energie) en Digitale productie.

"Dit speciale nummer van EE Times Europe biedt een uitgebreid overzicht van toepassingen van elektronische en elektromechanische componenten binnen de industrie, door middel van een combinatie van gedrukte en elektronische mediaoplossingen en nieuwsbrieven," aldus Andre Rousselot, vice-president voor Europa en uitgever van TechInsights Europe. Mr. Rousselot vervolgt: "De bijlage is onderdeel van onze strategie om tegemoet te komen aan de zich ontwikkelende Europese markt door middel van een uitgebreide en geconcentreerde benadering."

De ervaren redacteuren van EE Times Europe, gevestigd in de Europese kernregio's, zullen de bijlage samenstellen op basis van nieuws- en marktanalyse, ontwerptrends en nieuwe producten.

Er zijn speciale mogelijkheden voor adverteren beschikbaar. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een verkoopvertegenwoordiger van TechInsights. Contactinformatie kunt u vinden op
http://www.techinsights-europe.com. U kunt ook contact opnemen met Geert De Vuyst, Sales Director van TechInsights Europe, telefoon +32-2740-0050 of e-mail geert.devuyst@eetimes.be.

Over EE Times Europe (http://www.eetimes.eu)
EE Times Europe, een merknaam van TechInsights, biedt geïntegreerde marketingservices in druk en elektronische vorm ten behoeve van marketingprofessionals in de elektronicabranche. De gedrukte editie van EE Times Europe is een maandelijks tijdschrift dat nieuws, analyses en product- en ontwerpinformatie biedt ten behoeve van 70.000 lezers verspreid over 40 Europese landen. De website van EE Times Europe (eetimes.eu) en haar meertalige regionale edities verwelkomen maandelijks 100.000 verschillende bezoekers. De elektronische nieuwsbrieven van EE Times Europe hebben wekelijks een bereik van 30.000 lezers. Zie http://www.eetimes.eu voor meer informatie.

Over TechInsights Europe (http://www.techinsights-europe.com) TechInsights, voorheen de CMPs Electronics Group, is een bedrijf dat media-, professionele en marketingservices biedt ten behoeve van besluitvormers in de elektronicabranche -- de mensen achter nieuwe technologieën -- en leveranciers die hiermee in contact willen blijven. TechInsights is een divisie van United Business Media, een internationale provider van diensten op het gebied van nieuwsdistributie en gespecialiseerde informatievoorziening.

In Europa is TechInsights is het toonaangevende gespecialiseerde bedrijf op het gebied van informatie- en marketingservices ten behoeve van de Europese elektronicamarkt. Het bedrijf biedt meertalige geïntegreerde mediadiensten door middel van toonaangevende namen als EE Times Europe, Embedded Systems Europe en Microwave Engineering Europe. Daarnaast biedt het bedrijf innovatieve business-to-business marketing en lead-generation programma's door middel van merkgebonden en klantspecifieke evenementen. De Europese tak heeft haar hoofdkantoor in Brussel, vanwaar een netwerk van redactionele experts en specialisten op het gebied van media en evenementen verspreid over heel Europa wordt gecoördineerd.

Over United Business Media Limited
United Business Media Limited (UBM) is een internationaal bedrijf op het gebied van media- en marketingservices dat markten informeert en kopers en verkopers van over de hele wereld met elkaar in contact brengt door middel van evenementen, en door middel van informatie in elektronische en gedrukte vorm waarmee ze met succes zaken kunnen doen. UBM dient professionele en commerciële gemeenschappen, van IT-professionals tot artsen, van journalisten tot juweliers, van landbouwers tot apothekers, waar ook ter wereld. UBM heeft meer dan 6500 mensen in dienst, verspreid over meer dan 30 landen. Tot de bedrijven van UBM die in de V.S. actief zijn behoren CMPMedica, Commonwealth Business Media, Everything Channel, PR Newswire, RISI, TechInsights, TechWeb en Think Services. UBM is genoteerd aan de London Stock Exchange (UBM.L) en beschikt over een marktkapitaal van US$ 1,6 miljard.

Voor meer informatie over TechInsights Europe kunt u contact opnemen met: Geert De Vuyst, Tel. +32-2740-0050, e-mail geert.devuyst@eetimes.be

http://www.techinsights-europe.com
http://www.unitedbusinessmedia.com

Geert De Vuyst, +32-2740-0050, geert.devuyst@eetimes.be, voor TechInsights






-