Ingezonden persbericht


Van 20 t/m 24 april Dora week bij Nickelodeon
Dora woont samen met haar vader en moeder in de Jungle waar ze iedere dag op avontuur gaat met haar vriendje Boots. Samen komen ze alles te weten over dieren, bloemen en planten van het oerwoud. Als Dora en Boots even niet meer weten waar ze zijn, kunnen ze kijken op De Kaart. Deze plattegrond zingt en helpt Dora en Boots, samen met de kijkertjes, de weg te vinden. Ook gaat Dora op spannende onderwater avonturen in de film Dora redt de Zeemeerminnen. Samen met Boots redt ze het Zeemeermin-koninkrijk en gaat op zoek naar de verborgen schatkist van Treasure Island.

Nick Jr. character Dora werd twee keer verkozen tot meest populaire character onder kinderen van 3 tot 7 jaar en is dat nog steeds. Het meisje Dora nodigt peuters en kleuters uit mee te denken over de uitdagingen die ze op haar avontuur door de wereld tegenkomt. Samen met de kinderen en haar vriendje Boots, vindt ze altijd de juiste weg. Met Dora leren kinderen hun eerste Engelse woordjes, muzikale vaardigheden en fysieke coördinatie; Dora staat voor spelend leren.

Dora week: Elke schooldag dubbele afleveringen om 08.30 uur. Op vrijdag 24 april kun je kijken naar een speciale marathon van 08.30 uur tot 12.00 uur. De marathon begint met de film Dora redt de Zeemeerminnen.



Ingezonden persbericht