Ingezonden persbericht



* PERSBERICHT*

Start inschrijving DDMA Data Quality Award 2009
Amsterdam, 20 april 2009 - De inschrijving voor de DDMA Data Quality Award 2009 is geopend. Organisaties die door een investering in datakwaliteit aantoonbare resultaten boeken op het gebied van klanttevredenheid, efficiëntie of omzet zijn van harte uitgenodigd om hun case in te dienen. De genomineerde cases worden aan het publiek gepresenteerd tijdens de Dag van de Datakwaliteit in november van dit jaar.

Juryvoorzitter Kees Groenewoud legt uit waar de vakjury naar zoekt: "De case hoeft niet persé een lopend project te zijn. En ook organisaties die denken nog niet zover te zijn, kunnen altijd een case indienen. Dit jaar kijken wij uiteraard naar de verwachte en behaalde resultaten, maar zullen wij ook weer letten op de borging van datakwaliteit in de bedrijfsprocessen."

De winnaar van de Data Quality Award treedt in de voetsporen van gerenommeerde organisaties als RDC, Wij Special Media en NUON. Deze organisaties hebben met het winnen van de Award datakwaliteit prominent op de kaart gezet, extern maar ook binnen de eigen organisatie.

Bedrijven die serieus werk maken van datakwaliteit kunnen zich vanaf vandaag hier inschrijven. Voor meer informatie www.dataqualityaward.nl. Hier kunnen zij aan de hand van een vragenlijst aantonen welke toegevoegde waarde datakwaliteit binnen hun organisatie heeft. De inzendingen worden beoordeeld door een vakkundige jury die dit jaar bestaat uit:

Kees Groenewoud (Cendris, commissie datakwaliteit) René Hakvoort (Reed Business)
Gerry Sciarone (TNT Post)
Theo van der Vleut (NUON)

Over DDMA
DDMA is de branchevereniging voor dialoogmarketing. Een sector die snel groeit. DDMA omvat alle kanalen voor DM, van folder tot e-mail, van telefoon tot interactieve televisie. DDMA heeft zowel opdrachtgevers als leveranciers als lid. DDMA vertegenwoordigt de belangen van alle partijen in de branche door kennis over dialoogmarketing als effectief verkoopinstrument te vergroten.


* EINDE BERICHT *

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht