Walibi neemt een vliegende start!

20/04/2009 10:13

WALIBI BELGIUM

Walibi neemt een vliegende start

Een verdubbeling van de bezoekerscijfers tijdens de paasvakantie

Waver, 18 april 2009- De beroemde oranje kangoeroe heeft tijdens de afgelopen paasvakantie een massa bezoekers ontvangen. Nadat het openings- en het paasweekend al een voltreffer waren, heeft het Waverse pretpark ook het laatste weekend van de paasvakantie succesvol afgesloten. Het park noteert een verdubbeling van de bezoekersaantallen in vergelijking met de paasvakantie vorig jaar.

Het mooie weer en een vernieuwende campagne zitten hier ongetwijfeld voor iets tussen.

Het weer speelde dit jaar in de kaart van de pretparken. De timing van de paasvakantie speelt hier mee. Daar waar vorig jaar het seizoen al op 22 maart van start ging - onder een laagje sneeuw- mochten de parken dit jaar 2 weken later met een volle zon van start.

Een innoverende campagne ondersteunde de opening van het seizoen.

Je kon de laatste dagen niet naast de 7 verschillende spots kijken op televisie.

Met « The big 7 » zet Walibi haar 7 topattracties in de kijker, 7 legendes, de 7 meest unieke attracties van Walibi, unieke attracties voor België en sommigen zelfs uniek in Europa.

Het pretparkseizoen is dus alvast « BIG » begonnen voor Walibi.

Deze resultaten bevestigen de tendens en sluiten aan bij de reeds eerder geboekte successen van oktober (Halloween), de Kerst- en de Krokus vakantie in Aqualibi. In tijde van crisis is de Belg minder geneigd het buitenland op te zoeken en zoekt eerder zijn plezier en ontspanning kort bij huis.

Voor eventuele hyperlinks en bijlagen: Zie het origineel