Ingezonden persbericht



---



Persbericht

'Water Wellness in Ommen'

Hilversum, april 2009 - Hampshire Paping Hotel & SPA in Ommen maakt als eerste hotel van Nederland gebruik van edelsteenstaven in diverse melanges voor in water als wellness beleving.

Diverse soorten water

De diverse edelsteenstaven zorgen ervoor dat het water van structuur verandert door de afgifte van energie, met specifieke uitwerkingen op het lichaam als gevolg. De keuze uit water voor gasten wordt hiermee uitgebreid. De gasten uit Hampshire Paping Hotel & SPA kunnen niet alleen kiezen uit verschillende soorten flessen water, maar er is nu ook een waterkaart waaruit een watermelange kan worden gekozen. Deze watermelanges variëren van harmonie en inspiratie tot regeneratie en huidverzorging.

Edelstenen

De edelstenen van VitaJuwel bevatten krachten, die het water niet onberoerd zullen laten. Doordat de edelstenen geluidsgolven en elektromagnetische frequenties afgeven word het drinkwater gezonder. En geloof het of niet, de smaak van het water verandert echt! Al met al is VitaJuwel edelsteenwater voor Hampshire Paping Hotel & SPA een vernieuwend en bijzonder innovatief product wat perfect past in de hedendaagse trend van gezondheid en wellness.

Een groeiend aantal hotels in Nederland en daarbuiten sluit zich aan bij Hampshire Hospitality & Leisure. Zie voor een overzicht van alle aangesloten hotels www.hampshire-hotels.com. Bel voor reserveringen, informatie over arrangementen of brochures naar: Hampshire Hospitality & Leisure 035 - 672 00 77 of bezoek www.hampshire-hotels.com. Hampshire Hospitality & Leisure is een hotelgroep opgericht in 2001. De groep kent drie merknamen: het topsegment 'Hampshire Classic', de viersterren 'Hampshire Hotels' en de comfortabele driesterren 'Hampshire Inns'.