Gemeente Geertruidenberg


Aanleg rotonde

De gemeente Geertruidenberg start in april met de reconstructie van het kruispunt Kanaalweg-Oost, Centraleweg, Amerweg. De werkzaamheden zullen plaatsvinden vanaf maandag 20 april tot half oktober.

Om de bedrijven en woningen tijdens de werkzaamheden zo goed mogelijk bereikbaar te houden en de verkeersoverlast in de naaste omgeving te beperken, wordt een aantal noodwegen aangelegd zodat de bedrijventerreinen tijdens de werkzaamheden bereikbaar blijven.

Fasering werkzaamheden

De eerste fase van de reconstructie bestaat uit het aanleggen van de noodwegen. Deze worden geheel buiten het bestaande kruispunt aangelegd, zodat het verkeer altijd doorgang kan vinden.

De tweede fase bestaat uit het aanleggen van een betonrotonde.

De derde fase is het aanbrengen van de asfalt deklagen. Dit vindt plaats in de weekeinden. Data hiervan zijn nog onbekend, maar worden te zijner tijd bekend gemaakt. De vierde fase bestaat uit het opruimen van de noodwegen.

Het is de bedoeling dat half oktober de rotonde in gebruik is.

Informatie

Mocht u nog vragen hebben over de werkzaamheden, dan kunt u contact opnemen met de dagelijks toezichthouder de heer J. Janssens, tel. 06 - 51 19 35 16. Ook kunt u op woensdag tussen 16.00 en 17.00 uur langskomen in de directiekeet van de firma EVVM gelegen op het terrein van Essent tegenover het politiebureau.