CCV Europese speler met nieuwe naam en logo


CCV dochters zetten veilig elektronisch betalen op Europese kaart

ARNHEM, 20090420 -- CCV, marktleider in elektronische betaalsystemen, maakt na een complete internationale rebranding, een frisse start met een nieuw Europees logo. Het Nederlandse CCV werkt hierin nauw samen met de vestigingen in België, Duitsland en Zwitserland. De snelle groei van CCV in Europa vraagt om een éénduidige corporate identiteit.

Nieuw Europees logo CCVAls resultaat van een actief internationaal beleid en vanuit haar rol als marktleider in Nederland maakt CCV dit jaar een substantiële verandering door. Niet alleen wordt de naam CCV doorgevoerd bij alle Europese werkmaatschappijen, maar ook de complete uitstraling wordt vernieuwd. Uitgangspunt is dat klanten, leveranciers en partners van alle CCV vestigingen in Nederland, België, Duitsland en Zwitserland, één naam en één logo als referentie hebben.

CCV staat bekend als een internationale, professionele, service- en klantgerichte organisatie waar grensverleggende innovatie en een persoonlijke eerlijke benadering hoog in het vaandel staan. CCV levert betrouwbare en duurzame producten en diensten voor het elektronische betalingsverkeer. Hiermee kunnen onze klanten elke gewenste betaal- en spaartransactie verwerken, waar en wanneer zij dat willen.

"Voor onze sterk groeiende internationale onderneming is van belang dat wij als één merk gezien en herkend worden. Het over grenzen heen uitdragen van ons Nederlandse marktleiderschap heeft geresulteerd in een compleet vernieuwd CCV merk met een internationale uitstraling. Een uitstraling die past bij onze positie van marktleider en ambitie om de belangrijkste en meest toonaangevende logistieke dienstenaanbieder van elektronische transacties te zijn", aldus de heer Ton van der Bruggen, Algemeen Directeur CCV.

CCV, opgericht in 1958 in Arnhem, Nederland, is een internationaal opererende organisatie met dochterondernemingen in België, Duitsland en Zwitserland. Het bedrijf is in Nederland marktleider op het gebied van PIN- en Chipknipautomaten en specialist in verwerking en autorisatie van financiële- en spaarkaarttransacties en het ontwikkelen en beheren van spaar- en klantenkaartsystemen. Op basis van geavanceerde technologie biedt CCV zowel standaardproducten als klantspecifieke oplossingen.

CCV is value added distributeur van VeriFone, wereldwijd marktleider in betaalsystemen, en is betrokken bij de ontwikkeling en operationele exploitatie van meerdere chip- en spaarkaartprojecten. Daarnaast heeft CCV expertise met betaalsystemen, zowel in retail en petrol als in het openbaar vervoer bij alle gerenommeerde netwerkproviders en acquirers.